Hűségprogram

Regisztrálj a webáruházunkba és részt vehetsz a marketplace.hu hűségprogramjában. A Hűségprogram általános részvételi feltételeit a regisztrációddal automatikusan elfogadod. A Hűségprogramban csak regisztrált vásárlók vehetnek részt.

Regisztrálj a marketplacen

és részt vehetsz a marketplace.hu hűségprogramjában

Gyűjtsd a pontokat

Vásárlásaid után hűségpontot kapsz! 1pont = 1Ft

Vásárolj kedvezménnyel

A pontjaidat felhasználva olcsóbban vásárolhatsz

Hűségprogram leírás

Itt tájékozódhatsz a hűségprogram részleteiről

Hűségprogram ÁSZF

Tájékoztató a szabályzatunkról

 

Az Általános szerződési feltételekről itt tájékozódhatsz

Hogyan működik a Hűségprogram?

Minden vásárlásod alkalmával hűségpontokat kapsz, melyeket a későbbi vásárlásaid során használhatsz fel. A hűségpontok felhasználásával kedvezményesen, akár ingyen juthatsz hozzá a marketplace.hu webáruház termékeihez.

Mennyi hűségpontot kapok?

A hűségpontok termékenként eltérőek egyes termékeknél az érték 2%-át máshol pedig fix összegben határoztuk meg. Minden termék mellett megtalálod, hogy pontosan mennyi hűségpontot kapsz a termék megvásárlásával!

A pontjaim beváltása

A megszerzett hűségpontjaidat 90 napig tudod felhasználni utánna törlődnek. A beváltáshoz legalább 1000 pontot kell gyűjtened ami pontosan 1000Ft-ot ér.

A hűségpontok nyomonkövetése

Felhasználó fiókodba bejelentkezve ellenőrizheted az egyenleged. A pontjaid változásáról email értesítést kűld a rendszer.

Miért a Marketplace.hu

Prémium termékek

Partnereink kiválasztása során fontos számunkra a Partner megbízhatósága és az általa értékesített termékek minősége.

Megbecsüljük vásárlóinkat

Regisztrált vásárlóink résztvesznek hűségprogramunkban és minden vásárlásukat megjutalmazzuk.

Pénzkereseti lehetőség

A pénzkereseti lehetőség mindenki számára adott.Csatlakozz Affiliate Partner programunkba és a termékek megosztásával kiemelkedő jövedelemhez juthasz.

Értékesíts te is a Marketplace-en

A Marketplace szolgáltatása elérhető minden olyan kereskedő számára, aki képes maximálisan kiszolgálni a jelentkező vásárlói igényeket és rendeléseket. Képes a megrendelt termékek gyors és pontos kiszállítására.

Trend Inspiráció

Szereted a trendi újdonságokat? Akkor jó helyen vagy! Folyamatosan kutatjuk legújabb termékeket, hogy azokat megjeleníthessük oldalunkon.