Apple iPhone SE 64GB Szolgáltatófüggetlen - Fehér

Raktáron
cikkszám
mx9t2gh/a
Akciós ár 164980 Ft Lista ár 179990 Ft
Hűségpontok Gyűjts 1500 pontot ennek a terméknek a megvásárlásával
Regisztrálj és gyűjts pontokat és vásárolj kedvezménnyel!

Az Apple Környezetvédelmi céljai elérésének egyik lépése, hogy az iPhone XR-hez nem mellékel hálózati adaptert és EarPods fülhallgatót. A doboz egy gyorstöltésre alkalmas USB-C – Lightning kábelt tartalmaz, ami kompatibilis az USB-C hálózati adapterekkel és a számítógépek portjaival.

iPhone se

Nagyon bejön. Nagyon megéri.

A legkedveltebb iPhone-méretünkbe belepakoltuk a legerősebb chipünket, ráadásul most jobban megéri, mint valaha. Az iPhone SE pontosan az, amire vártál.

iPhone se

Nála van az iPhone 11 chipje,
és nem fél használni 

Az iPhone SE-t az iPhone 11 Próból már jól ismert A13 Bionic hajtja. Vitathatatlanul ez az eddigi leggyorsabb okos­telefonchip. Az appindítástól a legújabb játékokon át a kiterjesztett valóságban való munkáig és szórakozásig minden hasít vele.

Mosolyt kérünk,
portré módban vagy!

A fejlett kamerarendszer az A13 Bionic chippel felturbózva elhozza az iPhone SE-re a Portré módot, mellyel a hátteret művészien elhomályosítva fókuszálhatsz a kép alanyára – vagy akár magadra is szelfizés közben.

Fény, árnyék, kontúrok.
Összeállt a kép.

Az új generációs Smart HDR felismeri az arcokat, és intelligensen új megvilágítást ad a képnek, hogy természetesebb kontúrokkal és bőrtónusokkal örökíthesd meg az alanyodat. Emellett a háttér árnyékos és világos területein is finomhangolja a részleteket, így a fotód minden elemében lenyűgözően szép lesz.

 Még, még, még, még nagyobb felbon­tású videók.

A 4K-s videókon négyszer annyi részletet láthatsz, mint az 1080p felbon­tású HD-videókban, a kiterjesztett dinamika­tartománnyal pedig még részletgazdagabbak lesznek a csúcsfények és az árnyékok.

További információ
Vásárlás termék szerint iPhone-tartozékok
Gyártó Apple
Tárhely 64 GB
Szín Fehér
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon
Apple iPhone SE 64GB Szolgáltatófüggetlen - Fehér