Affiliate Partner Program

Egyszerűen csatlakozz partnerprogramhoz, és máris használhatod az összes eladást segítő eszközeinket: bannerek, egyedi azonosítóddal ellátott termék linkek generálása, melyet akár érdekeltségi körtől függően kiválaszthatsz te is, vagy felhasználhatod az általunk ajánlott akciós, újonnan megjelent keresett termékek linkjeit. Ezután nem kell mást tenned mint közzétenni különböző csatornákon keresztül (Facebook, Twitter, saját weboldal, blog, ismerőseiddel megosztani emailen stb.)

Hogyan működik a Hűségprogram?

Minden vásárlásod alkalmával hűségpontokat kapsz, melyeket a későbbi vásárlásaid során használhatsz fel. A hűségpontok felhasználásával kedvezményesen, akár ingyen juthatsz hozzá a marketplace.hu webáruház termékeihez.

Mennyi hűségpontot kapok?

A hűségpontok termékenként eltérőek egyes termékeknél az érték 2%-át máshol pedig fix összegben határoztuk meg. Minden termék mellett megtalálod, hogy pontosan mennyi hűségpontot kapsz a termék megvásárlásával!

A pontjaim beváltása

A megszerzett hűségpontjaidat 90 napig tudod felhasználni utánna törlődnek. A beváltáshoz legalább 1000 pontot kell gyűjtened ami pontosan 1000Ft-ot ér.

A hűségpontok nyomonkövetése

Felhasználó fiókodba bejelentkezve ellenőrizheted az egyenleged. A pontjaid változásáról email értesítést küld a rendszer.

Miért a Marketplace.hu

Prémium termékek

Partnereink kiválasztása során fontos számunkra a Partner megbízhatósága és az általa értékesített termékek minősége.

Megbecsüljük vásárlóinkat

Regisztrált vásárlóink résztvesznek hűségprogramunkban és minden vásárlásukat megjutalmazzuk.

Pénzkereseti lehetőség

A pénzkereseti lehetőség mindenki számára adott.Csatlakozz Affiliate Partner programunkba és a termékek megosztásával kiemelkedő jövedelemhez juthasz.

Értékesíts te is a Marketplace-en

A Marketplace szolgáltatása elérhető minden olyan kereskedő számára, aki képes maximálisan kiszolgálni a jelentkező vásárlói igényeket és rendeléseket. Képes a megrendelt termékek gyors és pontos kiszállítására.

Trend Inspiráció

Szereted a trendi újdonságokat? Akkor jó helyen vagy! Folyamatosan kutatjuk legújabb termékeket, hogy azokat megjeleníthessük oldalunkon.