Marketplace.hu
Oldalunk azon szelektált partnereinket tömöríti, akik a Marketplace oldalán jelenítik meg termékeiket és ennek a vásárlók lényegesen nagyobb termékkínálatból válogathatnak.
Szállítás
Valós szállítási idő! Legfontosabb filozófiánk az igért szállítási idő metartása! Partnereink termékeiket Raktárról azaz azonnali elérhetőséggel kínáják, illetve olyan bejáratott külső raktárról ahol garantálják a szállítási időt!
Kosár megtekintése
Biztonságos vásárlás! A fizetés és szállítás miatt nem kell aggódni garantáljuk a zökkenőmentes vásárlást, de ha még is probléma merülne fel a vásárlás során akkor segítünk!
Valós Ajánlatok
Valós ajánlatok! Fontosabbak számunkra ügyfeleink, ezért kiemelten figyelünk az árakra és az akciókra!

A kezdet

A marketplace online platform létrehozásának az ötlete 2016-ban született. Több év előkészület és munka után 2021 Január 1.-én életrekelt az igazi marketplace.

Jelen...

Eltökélten dolgozunk a marketplace.hu bevezetésén és az oldal folyamatos fejlesztésén. Keressük a kellő ambícióval és megfelelő motívációval rendelkező Affiliate Partnereinket, hogy együtt a következő szintre léphessünk.

A következő lépés

A 2021-es év végére tervezzük a Marketplace.hu teljes megnyitását mindazon beszállító és kereskedő partnerek számára akik megfelelnek a marketplace elvárásainak és azonosulnak üzletpolitikánkal.

Nem állunk meg...

Távlati célunk egy saját logisztikai központ létrehozása, hogy mind partnereinknek mind vásárlóinknak még komplexebb szolgáltatást nyújthassunk a jövőben.

Miért a Marketplace.hu ?

Prémium Termékek

Partnereink kiválasztása során fontos számunkra a Partner megbízhatósága és az általa értékesített termékek minősége.

Megbecsüljük Vásárlóinkat

Regisztrált vásárlóink résztvesznek hűségprogramunkban és minden vásárlásukat megjutalmazzuk.

Pénzkereseti Lehetőség

A pénzkereseti lehetőség mindenki számára adott. Csatlakozz Affiliate Partner programunkba és a termékek megosztásával kiemelkedő jövedelemhez juthasz.

Értékesíts Te Is A Marketplace-En

A Marketplace szolgáltatása elérhető minden olyan kereskedő számára, aki képes maximálisan kiszolgálni a jelentkező vásárlói igényeket és rendeléseket. Képes a megrendelt termékek gyors és pontos kiszállítására.

Trend Inspiráció

Szereted a trendi újdonságokat? Akkor jó helyen vagy! Folyamatosan kutatjuk legújabb termékeket, hogy azokat megjeleníthessük oldalunkon.

 

Hűségprogram vásárlóinknak

Regisztrálj a webáruházunkba és részt vehetsz a marketplace.hu hűségprogramjában. Vásárlásaid Után Hűségpontot Kapsz! 1pont = 1Ft

Affiliate program

A programunkba ingyenesen csatlakozhatsz. Az affiliate partnerek által generált forgalmért, cserébe jutalékot fizetünk.

Partner Program

Csatlakozz és értékesítsd te is termékeidet a Marketplace.hu oldalon. Viszonteladó Partner regisztráció itt.

 

Kosár megtekintése

Megfelelő mennyiségű prémium
termék folyamatos megjelenítése.

Kosár megtekintése

A mindenkori pozitív vásárlási
élmény fenntartása ügyfeleinknek..

Kosár megtekintése

Legyen a Te Marketplaced is!
Affiliate rendszerre épülő sikerek!