Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
A kosár tartalma
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
 

Tudnivalók a Marketplace-ről

A Marketplace.hu azon partnereinket tömöríti, akik a Marketplace.hu oldalán jelenítik meg termékeiket. A Marketplace.hu eladók termékeinek köszönhetően az Mareketplace.hu oldalát böngésző vásárlók lényegesen nagyobb termékkínálatból válogathatnak; mindezt saját Marketplace.hu-os fiókjuk használatával.

A Marketplace.hu eladóinak szolgáltatási színvonalát folyamatosan figyelemmel kísérjük és értékeljük, így biztosítva, hogy mindegyik partner megfeleljen a Marketplace.hu rendszerében megszokott magas minőségi elvárásoknak.

A Marketplace.hu oldalán megjelenő termékek az alábbi három típusba tartozhatnak:

  • Marketplace.hu által forgalmazott – a terméket közvetlenül a Marketplace.hu-t üzemeltető cég, a Marketplace Online Kft forgalmazza.
  • X partner által értékesített és szállított termék – a terméket X partnerünk értékesíti. Az eladó a Marketplace.hu tagja, akinek szolgáltatási színvonalát folyamatosan figyelemmel kísérjük és értékeljük. Rendelése ilyen esetben továbbításra kerül partnerünk felé, aki a terméket az összes – törvény által előírt – papírjával (számla, garancia, stb.) együtt szállítja ki Önnek.

A vásárlási, rendelési, termék-visszaküldési, valamint jótállási feltételek partnerenként különbözhetnek. Fontos, hogy ezek nem egyeznek meg a Marketplace.hu által forgalmazott termékekkel kapcsolatosan alkalmazott gyakorlattal. A vonatkozó kondíciókat minden esetben megtalálja az adott partner oldalán.

Saját fiók a Marketplace.hu oldalon Saját Marketplace.hu-s fiókjával Önnek lehetősége van mind az Marketplace.hu által, mind a Marketplace.hu partnerei által forgalmazott és szállított termékek megvásárlására. Fiókján belül lehetősége van nyomon követni rendelésének státuszát a megrendelés elküldésétől egészen a kiszállítás megtörténtéig.