Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
A kosár tartalma
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
 

Szállítási és fizetési információk

Miután a termékeket a kosaradba gyűjtötted, és úgy döntesz, hogy megrendeled őket, a pénztár folyamat során választhatsz a felkínált fizetési és szállítási módok közül.

Szállítási Módok

Az elérhető szállítási módokat és árakat a KOSARAM oldalon ellenőrizheted rendelés előtt.

Házhozszállítás

Rendeléskor kérhetsz házhozszállítást is, melynek költsége 1500 Ft. A költségeket a KOSARAM oldalon is ellenőrizheted miután a kosárba gyűjtötted a rendelni kívánt termékeket.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (ha van rá lehetőség) munkahelyi címet megadni.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt nézd át, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét, és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A Marketplace Online Kft a szállításhoz a Royal futárszolgálat szolgáltatásait vesszi igénybe.

Név: Royal Futár
Kapcsolat: http://www.royalfutar.hu/kapcsolat

Partnereink által értékesített termékeknél lásd Partner ASZF


Fizetési Módok

Készpénzben átvételkor — utánvétel

Rendelésed végösszegét fizetheted készpénzben házhozszállításkor a futárnak.

Banki átutalás

Átutalásos fizetés esetén a rendelésed egyeztetése után egy proforma számlát küldünk. Az átutalást csak az után indítsd el, hogy egyeztettünk a termékek elérhetőségéről, és kézhez kaptad (vagy emailben elküldtük) a proforma számlát. A termékek szállítását csak akkor kezdjük meg, ha a teljes végösszeget számlánkon jóvá írták. Kérjük, hogy a közlemény rovatban tüntesd fel a visszaigazolásban kapott rendelési azonosító számot.

Webáruházunk használatával és vásárlással kapcsolatban Üzletszabályzatunkban olvashatsz részletesebben.