Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
A kosár tartalma
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
 

DJI Osmo Mobile

Ennek a terméknek a megvásárlásával akár   hűségpontot írunk jová, amit bármikor levásárolhatsz. További információk.

Az árak változása az elmult 20 napban: TESZT ADATOK!!!

Ajánlott kiskereskedelmi ár: 108 980 Ft.
Kedvezmény akár 0 %

Ez a termék jelenleg nem elrhető.

 • Részletek

  Örökítsd meg emlékeidet!

  És oszd meg másokkal is a pillanatot!

  Az Osmo Mobile segítségével filmekbe illő felvételeket rögzíthetsz, és a kezelése is borzasztóan egyszerű. Telefonodat egy mozgó kamerával alakítja át, így minden felvétel remegésmentes lesz, akárcsak a profiké. DJI GO alkalmazással használva automatikusan nyomon követi a fő témádat, lenyűgöző timelapse felvételeket készít vagy élőben közvetíti a pillanatot.

  ActiveTrack technológiával ellátott DJI GO lehetővé teszi, hogy az Osmo Mobile automatikusan a felvenni kívánt tárgy felé nézzen, mozgás közben is. Nem kell többet választanod aközött, hogy rögzíts egy pillanatot vagy részt vegyél benne.

  Ha már próbáltál telefonnal sétálni, miközben videót készített, tudhatod, hogy milyen nehéz stabilan tartani a kamerát. Az Osmo Mobile kiszűri a remegést és megszünteti a leállításnál vagy elindításnál keletkező mozgásokat.

  A mozgó timelapsevideók borzasztóan látványosak tudnak lenni, és nagyon jól bemutatja az idő múlását. Korábban ehhez profi eszközökre volt szükség, ill. a megfelelő szaktudás is elengedhetetlen volt. Az Osmo Mobile és az okostelefonod segítségével elkészítheted a saját videódat csupán pár érintés segítségével.

  Amennyiben a telefonod a DJI GO alkalmazással össze van kötve, a YouTubeLive segítségével egyből meg is oszthatod az éppen forgó felvételt. Minden film, amit készítesz egyenletes és sima lesz, mintha egy különbejáratú operatőr dolgozna veled.

  Elnyújtott expozíciós idővel készített fényképek drámaian tudnak hatni, és az Osmo Mobil esetében még csak tripod-ra sincs szükség, ha ilyen jellegű fényképekre vágysz. A 3 tengelyes stabilizátor fixen tartja a telefonodat.

  A panoráma kép készítése is sokkal egyszerűbb az Osmo Mobile használata esetén. 9 különálló képet készít, melyet az alkalmazásban azonnal össze is fűzi, egy lenyűgöző fotóba. Az Osmo magától körbefordul, így a ferde horizontot is elfelejtheted.

  Az Osmo Mobile nem csupán egy kézi stabilizátor, hiszen a kiegészítőknek köszönhetően szinte bárhova felrögzíthető. A tökéletes felvétel elérése érdekében rögzítheted állványra, üvegfelületre vagy akár csőre is, a határ a csillagos ég!

 • További információk

  Szín Fekete
  Gyártó dji