Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
A kosár tartalma
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
 

Hűségpont


Hűségprogramunkkal a visszatérő vásárlók hűségét szeretnénk megköszönni, illetve arra ösztönözni őket, hogy újból meglátogassanak minket. Aki regisztrál nálunk, és legalább egyszer vásárol webáruházunkban, már élvezheti is a program által nyújtott kedvezményeket. Fontos tudni, hogy a hűségprogramunk kizárólag a regisztrált ügyfelek számára érhető el, és az online felületen lebonyolított tranzakcókra vonatkozik, a bolti vásárlás esetében nem tudunk hűségpontot se jóváírni se beváltani. A hűségpontoknak nincs lejárati idejük, bármeddig gyűjtheted őket. Összegyűjtött pontjaidat csak a webáruházba való bejelentkezés után ellenőrizheted le.

A pontok számítása roppant egyszerű: Minden elköltött 200 forint után 1 hűségpontot írunk jóvá Neked automatikusan, és minden hűségpont 1 forintot ér a vásárlásnál.

Webáruházunban regisztrálni itt tudsz.

Hűségpont szerzése


Hűségpontokat többféleképpen is szerezhetsz;

  • Online vásárlásnál minden elköltött 200 forint után 1 hűségpont jár, amit a rendelés teljesítésével írunk jóvá.
  • Bizonyos akciók keretében egyes termékek után extra pontokat gyűjthetsz.
  • A pontokkal vásárolt termékek után nem jár újabb hűségpont.

Hűségpont beváltása


A pontojaidat beválthatod bármely termék vagy termékek online megvásárlása esetén. Egy pont egy forintnak felel meg, vagyis ahány pontot beváltasz, annyi forinttal csökkented a vásárlásod végösszegét. Az összegyűjtött hűségpontokat későbbi vásárlásaidnál igény szerint egyszerre vagy részben használhatod fel, és így - az összegyűjtött pontoktól függően - akár a teljes vételárat is ebből fedezheted. A pontjaidat a megrendelés véglegesítése előtt, a "Tovább a pénztárhoz" gomb megnyomása előtt válthatod be.

Hűségpont lejárat

Hűségpontjaidat, ha 1 éven belül nem használod fel lejárnak és a továbbiakban már nem tudod felhasználni! A lejárat előtt 10 nappal figyelmesztető emailt kűldünk