Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
A kosár tartalma
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
 

Apple MacBook Pro 15 Touch Bar és Touch ID - 2,8 GHz 256 GB SSD - Ezüst - MPTU2MG

 • 15" retina kijelző
 • Touch Bar és Touch ID
 • 2,8 GHz-es, kétmagos Intel Core i7 processzor
 • 16 GB 2133 MHz-es LPDDR3 memória
 • Radeon Pro 555 grafikus processzor 2 GB memóriával
 • 256 GB-os SSD-tároló
 • Négy Thunderbolt 3 port

netto708 654 Ft

1 év  garancia , Magyar billentyűzet! Nettós vásárlás minden, EU-s adószámal rendelkező, szlovákián kívüli cég és egyéni vállalkozó számára! (magánszemélyeknek és érvényes EU adószámmal nem rendelkezőknek +20% áfa)

740 000 Ft

0% -os Számla, 1 év  garancia , Magyar billentyűzet

789 900 Ft

27% Áfás / 1 év Appple Garancia / Magyar billentyűzet

799 980 Ft

27% Áfás számla! Hivatalos  viszonteladó 1 év  garancia , Magyar billentyűzet
 • Részletek

  MacBook Pro

  Teremtés egy érintéssel.

  MacBook Pro 13

  Pengébb a korábbinál: vékonyabb, könnyebb és jobban hasít. Kijelzője az eddigi legragyogóbb, legszíngazdagabb Mac-laptopkijelző. Különlegessége a Touch Bar, a billentyűzetbe épített, Multi-Touch mozdulatokkal használható üveg érintősáv. Segítségével közvetlenül, a megfelelő pillanatban érheted el a szükséges eszközöket. A MacBook Pro korszakalkotó ötletekből született. És most készen áll, hogy megvalósítsd a sajátjaidat.

  Touch Bar és Touch ID

  Új dimenzió a Mac használatában.

  A Touch Bar a billentyűzet felső sorának régóta megszokott funkcióbillentyűit váltja le egy nagyságrendekkel rugalmasabb, praktikusabb eszközsorra.2 Ez az érintősáv automatikusan az aktuális tevékenységedhez kapcsolódó, jól ismert eszközöket jeleníti meg – sok más közt például a hangerő, a fényerő vagy más rendszerjellemzők szabályzóit, a tartalmak szerkesztésére és böngészésére szolgáló interaktív vezérlőket vagy olyan intelligens szövegbeviteli funkciókat, mint például az emojik. A Touch ID érzékelőnek köszönhetően pedig már a Macen is élvezheted az azonnali bejelentkezés előnyeit.

  További gyorsfunkciók, amiket a Touch Bar kínál.

  Gyorsan előhívhatod az Üzenetek, a Mail és hasonló alkalmazások szövegformázó funkcióit és emojikészletét.

  A hangerő, a fényerő és más rendszerjellemzők szabályzóit tetszés szerint megjelenítheted, elrejtheted és személyre szabhatod.

  Kiválaszthatsz egy színpalettát, és egy koppintással beállíthatod Pages-, Keynote- vagy más dokumentumaid szövegének és objektumainak színét.

  Anélkül fogadhatsz telefon- és FaceTime-hívásokat, hogy a kurzort el kellene mozdítanod a képernyőn.

  Az Fn billentyű lenyomva tartásával megjelenítheted a funkcióbillentyűket.

  Teljesítmény

  Csúcs sebesség.

  A MacBook Pro bámulatos teljesítménye és hordozhatósága eddig ismeretlen minőséget teremt a laptophasználatban. A legújabb fejlesztésű grafikus processzorok, a csúcsteljesítményű CPU-k, a villámgyors, okos adattárolók és számtalan más újítás jóvoltából szárnyaló fantáziáddal is lépést tart.

  Szupergyors SSD-tároló. Mint a villám.

  A MacBook Pro SSD-meghajtója szédületesen gyors az akár 3,2 GB/s-ot is elérő szekvenciális olvasási sebességével. A 15 hüvelykes Macbook Prót pedig akár 2 TB-os SSD-vel is konfigurálhatod, vagyis a legnagyobb projektekhez sem lesz szükséged külső adattárolóra. A MacBook Pro memóriája is hatékony, és egyben energiatakarékos. Egyszóval minden darabja azon dolgozik, hogy egyetlen pillanat alatt elindíthasd a rendszert, gyorsan másolhass hatalmas fájlokat, és egyszerre sok alkalmazást futtathass.

  Egy processzor, ami többet hoz ki kevesebből.

  A MacBook Pro bámulatos teljesítményről tesz tanúságot hetedik generációs, Turbo Boost gyorsítással akár 4,1 GHz-es Intel Core processzoraival. Így még az olyan profi feldolgozási feladatokat is gyorsan megoldhatod vele, mint a 3D-s modellek renderelése és a videók kódolása. Viszont a kisebb erőforrást igénylő tevékenységeknél – például internetezés és e-mailezés közben – takarékra veszi az energiafogyasztást. A MacBook Pro fel van készítve a 10 bites HEVC-tömörítés dekódolásának hardveres gyorsítására. Így még többet hozhatsz majd ki vele a macOS High Sierra rendszer 4K-s videótömörítést és streamelési teljesítményt érintő fejlesztéseiből.

  Ami a dobozban van:

  MacBook Pro doboz

 • További információk

  Billentyűzetkiosztás Magyar (HUN)
  Processzor 2,8 GHz
  Gyártó Apple