Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
A kosár tartalma
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
 

APPLE MacBook Pro 15" Retina Core i7 2.2 GHz/16GB/256GB SSD (mjlq2mg/a)

Ennek a terméknek a megvásárlásával akár   hűségpontot írunk jová, amit bármikor levásárolhatsz. További információk.

Az árak változása az elmult 20 napban: TESZT ADATOK!!!

Ajánlott kiskereskedelmi ár: 729 990 Ft.
Kedvezmény akár 0 %

netto574 795 Ft

1 év  garancia , Magyar billentyűzet! Nettós vásárlás minden, EU-s adószámal rendelkező, szlovákián kívüli cég és egyéni vállalkozó számára! (magánszemélyeknek és érvényes EU adószámmal nem rendelkezőknek +20% áfa)

599 000 Ft

0% -os Számla, 1 év  garancia , Magyar billentyűzet

639 980 Ft

27% Áfás számla! Hivatalos  viszonteladó 1 év  garancia , Magyar billentyűzet

655 000 Ft

27% Áfával, 1 év Apple garancia
 • Részletek

  Lenyűgöző Retina kijelző. Pixelek millióival a kora előtt jár.


  A 15 hüvelykes modell kijelzőjén több mint 5 millió, a 13 hüvelykesén pedig több mint 4 millió képpont van. Ennek köszönhetően elképesztően tiszta képet kapsz a fotók retusálásához, illetve saját HD-felvételeid szerkesztéséhez. A szöveg is borotvaéles, így az olyan hétköznapi dolgok is, mint az internetes böngészés vagy a dokumentumok tüzetes átnézése, minden eddiginél jobb élményt nyújtanak. Ez a kijelző méltó a világ legfejlettebb nagy teljesítményű laptopjához.

  Force Touch. Érintőpad rejtett lehetőségekkel.


  Mostantól teljesen új módon kezelheted APPLE MacBook Pro 13" Retina (mf839mg/a) számítógépedet. A Force Touch érintőpadhozegységesen érzékeny, mindenütt egyformán jól kattintható felületet fejlesztettünk. A felszíne alatti érzékelők a nyomás erősségét is észlelik – így új dimenzióval bővítik az érintéses vezérlést. Az erős kattintások új vezérlési lehetőségeket kínálnak, például az érintőpadra kifejtett nyomást növelve gyorsan megnézheted egy-egy szó jelentését vagy a fájlok előnézetét. Szinte kézzelfogható lesz, ami a képernyőn történik. Ezek a korszerű fejlesztések kiegészítik a Mac közkedvelt, intuitív Multi-Touch mozdulatait, így az érintések nyomán minden eddiginél közelebb érezheted magadhoz a Macet.

  Force Touch

   

  Nagy teljesítményű technológiák. Minden gyorsabban működik velük.


  Retina kijelzős APPLE MacBook Pro 13" Retina (mf839mg/a) hatékony két- és négymagos Intel processzoraival, még korszerűbb grafikájával, gyorsabb PCIe-alapú flash tárolójával, szupergyors memóriájával és a Thunderbolt 2 technológiával mindenben megfelel a laptopokkal szemben támasztott elvárásaidnak. Akár böngészel a webhelyeken, akár magad készíted őket, akár nézője, akár alkotója vagy a videóknak, a MacBook Pro hihetetlen erővel és sebességgel old meg minden feladatot a legegyszerűbbektől a legösszetettebbekig.

  Vékony. Könnyű. Erős. Innováció minden nanométeren.


  A MacBook Pro hatalmas teljesítményét igen kis helyre sűrítettük. Meggyőződésünk, hogy a teljesítőképesség nem mehet a hordozhatóság rovására. Az új APPLE MacBook Pro 13" Retina (mf839mg/a) modellek akkumulátora a kis méret ellenére is akár 10 órán át bírja a 13 hüvelykes, és 9 órán át a 15 hüvelykes modell esetében. Ez egy-egy órával hosszabb az előző modellek üzemidejénél.

  Retina Macbook Pro

   

  Hasznos alkalmazásokkal. Kezdődhet a munka. És a szórakozás.


  Az összes új Mac számítógépen megtalálod a Fotók, az iMovie, a GarageBand, a Pages, a Numbers és a Keynote alkalmazást, így amint használatba veszed a Macet, máris kreatívabban dolgozhatsz a fotóiddal, videóiddal, zenéiddel, dokumentumaiddal, táblázataiddal és prezentációiddal. Az e-mailezéshez, az internetezéshez, a szöveges üzenetek kezeléséhez és a FaceTime-hívásokhoz is nagyszerű alkalmazások biztosítják a hátteret – még arra is van alkalmazás, hogy más alkalmazásokat kereshess.

  OS X El Capitan. Kattintásról kattintásra jobban szereted majd.


  Az OS X operációs rendszer működtet mindent, amit a Macen teszel. Az OS X El Capitan a rendkívüli feladatokat egyszerűvé, a mindennapi teendőket pedig élvezetessé teszi. iOS rendszerű készülékeiddel is bámulatos együttműködésre képes.

   

   

   

 • További információk

  Tárhely 256 GB
  Billentyűzetkiosztás Magyar (HUN)
  Processzor 2,2 GHz
  Gyártó Apple