Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
A kosár tartalma
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
 

Apple iPhone 7 Plus 32 GB szolgáltatófüggetlen - Kozmoszfekete

Ennek a terméknek a megvásárlásával akár   hűségpontot írunk jová, amit bármikor levásárolhatsz. További információk.

Az árak változása az elmult 20 napban: TESZT ADATOK!!!

Ajánlott kiskereskedelmi ár: 252 980 Ft.
Kedvezmény akár 0 %

netto195 300 Ft

1 év  garancia , Nettós vásárlás minden, EU-s adószámal rendelkező, szlovákián kívüli cég és egyéni vállalkozó számára! (magánszemélyeknek és érvényes EU adószámmal nem rendelkezőknek +20% áfa)

229 980 Ft

Hivatalos viszonteladó, 27% Áfa,1 év Apple garancia

229 980 Ft

27% Áfás számla! Hivatalos  viszonteladó 1 év  garancia
 • Részletek

  iPhone 7

  Végtelenül tökéletes

  Az iPhone 7 berobban az iPhone-ozás világába, és újraértelmezi azt. Fejlettebb kamerarendszereket villant. Az eddigi legjobb iPhone-aksiüzemidőt és teljesítményt nyújtja. Sztereó hangszórói káprázatosan szólnak. Kijelzője az eddigi legfényesebb és legszíngazdagabb, ami iPhone-ba került. Mindemellett cseppálló és vízlepergető. A megjelenése pedig éppoly extravagáns, mint a teljesítménye. Ez az iPhone 7.

  iPhone 7 sztereo

  Megújult hangszórórendszer

  Most először az iPhone sztereó hangszóróval érkezik, amely az iPhone 6s teljesítményének kétszeresével és szélesebb dinamikatartománnyal szól. Tehát ha zenét hallgatsz, videókat nézel vagy kihangosítva telefonálsz, az iPhone 7-tel feljebb tekerheted a hangerőt. Sokkal feljebb.

  Az iPhone 7-hez járó EarPods Lightning csatlakozós. Ha azonban a régi fejhallgatódat szeretnéd használni, akkor csatlakoztasd a 3,5 mm-es fejhallgató-adapteren keresztül, amit szintén megtalálsz a dobozban.

  iPhone 7 4G es LTE

  Wifi és mobilhálózat

  Az iPhone 7 a 4G/LTE-Advanced technológiát is támogatja, így akár 450 Mb/s sebességgel tölthetsz le – ez több mint másfélszer gyorsabb az iPhone 6s-nél, és háromszor gyorsabb az iPhone 6-nál.5 Ráadásul a még több LTE-sávval világszerte jobban roamingolhatsz, mint bármely más okostelefonnal. Jó utat.

  Az iPhone 7-en szupergyors a Wi‑Fi – akár 866 Mb/s a 802.11ac és a MIMO támogatásával. Ez azt jelenti, hogy villámgyorsan böngészhetsz a weben, tölthetsz le appokat, játékokat vagy videókat.

  Nem számít, milyen hívás, az iPhone 7-tel pontosan úgy fogadhatod, mint bármely más telefonhívást. Még a kontaktlistádat is elérheted, és hívásvárakoztatást is használhatsz.

  iPhone 7 iOS 10

  Amitől igazán páratlan az iPhone

  Az iOS hihetetlenül személyre szabottan és hatékonyan kelti életre az iPhone-t és az iPadet. A lenyűgöző felhasználói felületet egyszerű kezelni. Az intelligens javaslatok pontosan akkor jelennek meg, amikor szükség van rájuk, az adatvédelemről és a biztonságról pedig fejlett technológiák gondoskodnak. Amint megtapasztaltad az iOS élményét, meg fogod érteni, hogy miért szeretik annyian az iPhone-t és az iPadet.

  Mivel az iOS-t kifejezetten az iPhone-hoz és az iPadhez fejlesztettük, minden csodásan néz ki, és élmény használni. Az iOS Metal névre hallgató keretrendszere csúcsra járatja a grafikai teljesítményt. Amikor internetezel, az appok között váltogatsz vagy a legösszetettebb 3D-s játékot gyűröd, a grafika és a válaszidő egyaránt bámulatos. Egyetlen mobil operációs rendszer sem nyújt ennyire könnyed és természetes élményt.

  A doboz tartalma

  iPhone 7 doboz tartalma

 • További információk

  Gyártó Apple
  Szín Kozmoszfekete
  Kapacitás 32 GB