Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
A kosár tartalma
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
 

Apple iPad 128 GB Wifi - Arany

Ennek a terméknek a megvásárlásával akár   hűségpontot írunk jová, amit bármikor levásárolhatsz. További információk.

Az árak változása az elmult 20 napban: TESZT ADATOK!!!

Ajánlott kiskereskedelmi ár: 207 980 Ft.
Kedvezmény akár 0 %

netto133 000 Ft

1 év  garancia , Nettós vásárlás minden, EU-s adószámal rendelkező, szlovákián kívüli cég és egyéni vállalkozó számára! (magánszemélyeknek és érvényes EU adószámmal nem rendelkezőknek +20% áfa)

155 980 Ft

27% Áfás számla! Hivatalos  viszonteladó 1 év  garancia
 • Részletek

  iPad

  iPad

  Sík csúcs.

  Tanulni, játszani, netezni vagy alkotni szeretnél? Az iPad bámulatos kijelzőjével, teljesítményével és appjaival minden a kezed ügyében van, amire szükséged lehet. Bárhol. Könnyedén. Varázslatosan.

  iPad

  Ideális méretű, briliáns kijelző.

  Lenyűgöző Retina kijelző.

  Mindegy, hogy fényképeket nézegetsz, vásárolsz vagy prezentációt készítesz, a 9,7 hüvelykes Retina kijelző felbontásával és méretével életet lehel minden pillanatodba.

  Alkoss és szórakozz teljes gázzal.

  Gyors, megbízható működés.

  A 64 bites A9 chippel minden alkalmazás gyorsan és szaggatás nélkül fut. Fedezd fel a tanulást segítő appokat, játssz gyönyörű grafikájú játékokkal, vagy használj egyszerre két alkalmazást. Mindezt akár 10 órás akkumulátor-üzemidővel.

  iOS 10

  Személyes. Hatékony. Szórakoztató.

  Az iOS 10 a világ legkorszerűbb, legösztönösebben kezelhető, legbiztonságosabb mobil operációs rendszere. Sokoldalúsága irigylésre méltó: egyszerre játszhatsz és tanulhatsz két appban, az iPhone-odra kapott üzenetekre az iPadedről is válaszolhatsz, fájljaidat pedig bárhonnan elérheted az iCloudba készített automatikus biztonsági mentésekből. A rendszer beépített alkalmazásai gondoskodnak róla, hogy még jobban kiaknázhasd az iPad minden lehetőségét.

 • További információk

  Gyártó Apple
  Szín Arany
  Kapacitás 128 GB