Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
A kosár tartalma
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
 

Apple Watch Series 1 Asztroszürke alumíniumtok fekete sportszíjjal-38 mm-es

Ennek a terméknek a megvásárlásával akár   hűségpontot írunk jová, amit bármikor levásárolhatsz. További információk.

Az árak változása az elmult 20 napban: TESZT ADATOK!!!

Ajánlott kiskereskedelmi ár: 89 980 Ft.
Kedvezmény akár 0 %

89 980 Ft

Hivatalos viszonteladó, 27% Áfa,1 év Apple garancia
 • Részletek

  Watch Series 1

  Új erőre kapott

  Kövesd nyomon és oszd meg a tevékenységeidet! Mérd az edzéseidet.! Tartsd szemmel az egészséged! És maradj mindig képben a legfontosabb emberekkel és információkkal kapcsolatban! Az új, kétmagos processzornak köszönhetően most mindez gyorsabban megy, mint valaha. Bemutatjuk az új Apple Watch Series 1‑et.

  Villámgyors teljesítmény

  Új, kétmagos processzorával az Apple Watch Series 1 mindig lépést tart veled. Kedvenc alkalmazásaid azonnal elindulnak és mindig naprakészek, így egy szempillantás alatt elintézheted a mindennapi teendőidet, megnézheted a tevékenységgyűrűidet és a naptáradat, vagy megválaszolhatod akár az üzeneteidet is.

  Tartsd szemmel az egészséged!

  Mivel az Apple Watch Series 1 mindig veled van, segíthet, hogy még jobban odafigyelj az egészségedre. Könnyedén megmérheted vele a pulzusodat, uralhatod a mindennapi stresszt, és a saját napi rutinodhoz illő appokat használhatsz. Segítségükkel teljesebb képet alkothatsz magadról.

  Mérd az edzéseidet!

  Válassz a különböző beltéri és szabadtéri edzés – például a biciklizés, futás és ellipszisgépezés – közül, majd tűzz ki egy célt, és kezdj el mozogni. Bárhogy is edzel, az Apple Watch Series 1 pontosan méri a mozgásodat. Akár egyszerre öt adatot is láthatsz, sőt meg is jelölheted a szegmenseket.

  Oszd meg tevékenységeidet!

  Az Állás, Mozgás és Gyakorlat gyűrű megmutatja, mennyire voltál aktív a nap során, és egy picivel több mozgásra buzdít. Láthatod, ha túl sokat ültél. Nyomon követheted a lépésszámodat és az elégetett kalóriákat. Betervezhetsz 30 perces edzéseket, akár több részletben is.

 • További információk

  Óra mérete 38 mm-es
  Szín Asztroszürke
  Gyártó Apple