Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
A kosár tartalma
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
 

Apple Watch Nike+ Ezüstszínű alumíniumtok platinaszín–fekete Nike sportszíjjal-42 mm-es

Ennek a terméknek a megvásárlásával akár   hűségpontot írunk jová, amit bármikor levásárolhatsz. További információk.

Az árak változása az elmult 20 napban: TESZT ADATOK!!!

Ajánlott kiskereskedelmi ár: 119 980 Ft.
Kedvezmény akár 0 %

119 980 Ft

Hivatalos viszonteladó, 27% Áfa,1 év Apple garancia
 • Részletek

  Watch Nike Plus

  Fuss felszabadultan!


  A két innovatív világmárka nyerő párosa tovább tökéletesítette összjátékát. Az Apple Watch Nike+ mostantól magasságmérővel követi a tengerszint feletti magasságot. Automatikusan szinkronizálja lejátszási listáidat. A tökéletes futótárs még jobb lett.


  Nike App

  Nike+ Run Club app. A tökéletes futótársad


  Mindegy, hogy most kezdted, vagy már úgy futsz, mint egy gepárd, a Nike+ Run Club app képes kihozni belőled a maximumot. Futók milliói motiválnak, és szakértői tanácsok segítenek, hogy messzebbre és gyorsabban vigyen a lábad.

  Funkciók, amik bírják az iramot


  A GPS-es Apple Watch Nike+ most magasságmérővel kiegészülve mindent megad, hogy új magaslatokba emeld a futásod. A konditermekben vezeték nélkül párosíthatod a kompatibilis gépekkel,2 és mivel úszásálló, edzés után a medencében is megmártózhatsz.

  Watch Nike Plus

  Watch Nike Plus

  Exkluzív Nike számlapok


  Az Apple Watchhoz tervezett digitális és analóg számlapok stílusossá teszik a csuklót. A Nike+ Run Club appot közvetlenül az óráról elindíthatod a komplikációra koppintva.

  Nike sportszíj.
  Könnyű. Rugalmas. Kényelmes.


  A Nike sportszíj ugyanabból a tartós, mégis könnyű fluoroelasztomerből készül, mint az eredeti Apple Watch-sportszíj. A szíjon kialakított lyukak sora könnyebbé teszi és javítja a csuklód szellőzését.

  Watch Nike Plus

  Fusd le és elemezd ki!


  Eddz okosabban a kibővített futóstatisztikák segítségével! Szeretnéd a mai futást összevetni az előző öttel? Csak lapozz jobbra! Jelöld meg az edzés szakaszait a szünetgombbal vagy egy koppintással a számlapra, illetve megnyomhatod kétszer az oldalsó gombot is. A futás után teljes elemzést kapsz, többek között a szintemelkedésről is.

  Nike sportszíj.
  Just Do It. Sunday.


  Fuss minden vasárnap – és tartsd meg minél tovább ezt a jó szokásod. Pörgesd fel magad az Apple Music exkluzív Nike+ Run Club lejátszási listáival futás közben.

  Watch Series 3 Nike Plus

 • További információk

  Óra mérete 42 mm-es
  Szín Ezüst
  Gyártó Apple