Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
A kosár tartalma
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr.
 

Apple Watch Nike + Asztroszürke alumíniumtok fekete–hidegszürke Nike sportszíjjal - 38 mm-es

Ennek a terméknek a megvásárlásával akár   hűségpontot írunk jová, amit bármikor levásárolhatsz. További információk.

Az árak változása az elmult 20 napban: TESZT ADATOK!!!

Ajánlott kiskereskedelmi ár: 139 980 Ft.
Kedvezmény akár 0 %

139 980 Ft

Hivatalos viszonteladó, 27% Áfa,1 év Apple garancia
 • Részletek

  Watch Nike Plus

  Futás. Szerelem.


  Mozgásban a motiváció. Tiszta és felhőtlen öröm. Az Apple Watch Nike+ folytatja a világ két leginnovatívabb márkájának hosszú távú együttműködéséből született sikersorozatot. Az első osztályú kényelemtől a futókat összekapcsoló Nike+ Run Clubig minden megvan benne, hogy tökéletes futótársaddá váljon, aki mindig elkísér a csuklódon.


  Nike App

  Nike+ Run Club app. A tökéletes futótársad


  Akár most kezdtél el kocogni, akár vérbeli maratonfutó vagy, a Nike+ Run Club app mindent megad, amire csak szükséged lehet a személyes fejlődésedhez. Futók milliói motiválnak, és minden körben szakértő tanácsok segítenek, hogy ne csak messzebbre és gyorsabban fuss, hanem örömöd is leld benne.

  Funkciók, amik bírják az iramot


  Akárcsak az összes többi Apple Watch Series 2 karóra, az Apple Watch Nike+ is rendelkezik beépített GPS-szel, amellyel nyomon követheted a sebességedet, a megtett távolságot és az útvonaladat – akkor is, ha épp nincs veled az iPhone-od. Az Apple eddigi legnagyobb fényerejű kijelzőjéről pedig még a legszikrázóbb napsütésben is könnyedén leolvashatod, hol tartasz. Ráadásul az Apple Watch Nike+ 50 méterig vízálló, így le sem kell venned, ha futás után kedved támadna csobbanni egyet a medencében.

  Watch Nike Plus

  Watch Nike Plus

  Kapj kedvet a futáshoz!


  A barátaid megosztott tevékenységei, az időjárás vagy a saját korábbi futásaid alapján megjelenő emlékeztetőkkel mindig lesz miért felvenni a futócipőt.

  Tartsatok lépést egymással!


  Oszd meg legutóbbi futásodat barátaiddal, nézzétek meg, ki hol áll a ranglistán, vagy adj nekik egy ökölpacsit köszönetképp a buzdításért!

  Watch Nike Plus

  Pályán tart


  Nincs több elfelejtett futás, nincs több kifogás – a futásütemező mindig emlékeztet a betervezett futásodra. A Nike+ Run Club közös edzéseit se hagyd ki!

  Futunk egyet?


  Együtt a futás is jobb. Edzői tanácsok, segítség a helyes tempó meghatározásához és kapcsolattartás a sporttársakkal – mindenben segítünk, hogy a pályán maradhass. És soha ne állj le!

  Watch Nike Plus

  Amit a dobozban találsz:

  Watch Nike Plus

 • További információk

  Óra mérete 38 mm-es
  Szín Asztroszürke
  Gyártó Apple